bovenkant goed1 (2)

zijtveld

 

 

OUDIJK MAKELAARDIJ

Noordeinde 127
2742 AA Waddinxveen

 

E-mail: info@oudijkmakelaardij.nl

 

Telefoon: 0182 – 649088

facebook

balk websiteb

 

 

Project- en Planontwikkeling

 

Het is goed mogelijk dat uw bedrijf of een gedeelte van uw gronden zodanig is gelegen dat er ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor onder andere woningbouw, dan wel bedrijventerrein, landgoederen of Ruimte voor Ruimte.

Wellicht bent u benaderd door een gemeente of een private partij of misschien heeft u zelf wel plannen. De beslissing tot verkoop danwel ontwikkeling is een ingrijpende beslissing. Een dergelijke beslissing vergt u een geruime tijd, waarin u nadenkt over mogelijke voor- en nadelen. In deze periode dient u de financiële en fiscale aspecten en de mogelijke opties van uw plannen op een rijtje te zetten.

Aandachtspunten bij de ontwikkeling dan wel verkoop met als doel een bestemmingswijziging te realiseren:

·          Zelfrealisatie

·          De gevolgen van zelfrealisatie

·          De gevolgen van het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst

·          De bijzondere bepalingen bij verkoop aan derden, voortgezet gebruik, productierechten,garantie van een tweede betaling, eventuele bodemverontreiniging …………………

·          De gevolgen van verkoop aan derden ten behoeven van bestemmingswijziging (mogelijkheden herinvestering, bedrijfsbeëindiging).

Gezien bovenstaande aandachtspunten is het van essentieel belang dat u zich bij deze verkoop laat bijstaan door deskundigen die de onderhandelingstechnieken beheersen, wetgeving kennen en adviserend kunnen optreden bij het gehele proces.

Door onze dagelijkse bezigheden in deze en onze ruime jaren ervaring hierin hebben wij een groot relatienetwerk kunnen opzetten en informeren wij u graag over de mogelijkheden en gevolgen van uw plannen.

 

 

 

 

bouwtek

 

 

 

 

 

balk website 02b

balk website 01b

onderkant 2011