bovenkant goed1 (2)

zijtveld

 

 

OUDIJK MAKELAARDIJ

Noordeinde 127
2742 AA Waddinxveen

 

E-mail: info@oudijkmakelaardij.nl

 

Telefoon: 0182 Ė 649088

facebook

balk websiteb

 

 

Taxaties

vgc-logo-zwart-grijs

nrvt_logo_woordbeeld_download

VGP_zwart

nwwi

(Gevalideerd) taxatierapport nodig ?

U heeft een taxatie nodig als waardebepaling voor een aan- en/of verkoop, bij een herfinanciering, bedrijfsovername, onteigening, schaderegeling of voor fiscale doeleinden ? wij zijn allemaal gecertificeerd, vakkundige makelaars en taxateurs.

Wij als makelaar/taxateur kunnen als geen ander uw (toekomstige) eigendommen op waarde schatten. Wij staan u graag bij met onze expertise, kennis en kunde.

††††††

Bedrijfsmatige taxaties en/of agrarische taxaties:

Taxaties van bedrijfsmatig vastgoed, kantoren, bedrijfsruimte, landbouwbedrijven, akkerbouwbedrijven en tuinbouwbedrijven vereisen veel kunde en kennis van agrarisch onroerend goed. U kunt bij ons rekenen op een vakkundig, eerlijk en snelle benadering, waarbij wij rekening houden met uw belangen.

Wij kunnen ook voor u gevalideerde woning taxatierapporten maken, de zgn. NWWI taxaties van woningen.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert taxatierapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet er op toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

Wij staan u graag bij.

Bel of email vrijblijvend voor een scherpe offerte en/of prijsindicatie.

 

 

 

 

Een taxatierapport informeert u over de waarde(n) van een woning of bedrijf. Aan de hand van de gegevens in een dergelijk rapport kunt u een hypotheek aanvragen bij de bank, stellen verzekeraars de te verzekeren bedragen vast en weet de fiscus hoe het object gewaardeerd is.

Onroerend goed kent verschillende soorten waarden; terwijl bij u de emotionele waarde misschien een rol speelt, spreekt de opstalverzekering over herbouwwaarde, geeft de bank prioriteit aan de executiewaarde en rekent de fiscus met de economische waarde. Enkele factoren of waarden die de meeste invloed uitoefenen op de taxatie zijn:

 

          kwaliteit en staat van onderhoud inhoud en perceeloppervlakte

          bodemgesteldheid

          stand en omgeving waarin het pand staat

          erfdienstbaarheden/bijzondere verplichtingen en rechten ten aanzien van de grond die bij het huis horen (kadastrale gegevens, gemeentelijke voorschriften, bestemmingsplannen)

          verkaveling en doelmatigheid.

Het taxeren van een woning of bedrijf kan in verschillende situaties noodzakelijk zijn. U kunt hierbij onder andere denken aan:

1.         de financiering

2.         aan- en / of verkoop

3.         in verband met bedrijfsovername en / of bedrijfsbeŽindiging

 

Dat doen wij ruim 40 jaar !!!!!!!!

Voor al deze zaken kunt u een beroep op onze deskundigheid doen.

 

 

 

nwwi

 

 

nrvt_logo_woordbeeld_download

 

beeldmerkTVIvgc-logo-zwart-grijs

nrvt_logo_download

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

balk website 02b

balk website 01b

onderkant 2011